2500 TL Üzeri Kargo Bedava, Yurtiçi Kargo 139TL
Tüm Ürünlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit • Havale İle Ödemelerde %5 İndirim • Tüm Ürünlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit • Havale İle Ödemelerde %5 İndirim • Tüm Ürünlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit • Havale İle Ödemelerde %5 İndirim • Tüm Ürünlerde Peşin Fiyatına 3 Taksit • Havale İle Ödemelerde %5 İndirim •
Hesabım
  • Marka: Phaetus
  • Phaetus mühendisliği ile Snapmaker U1 3D yazıcınız için özel olarak tasarlanmış 0.4mm Liber Hotend. Titanyum ve bakır alaşımlı bimetal (bimetallic) ısı bariyeri sayesinde ısı tırmanmasını (heat creep) engellerken, yüksek termal iletkenliği ile filamentin kusursuz bir şekilde erimesini sağlar.
  • Ürün Kodu: RHN-524957

Phaetus Snapmaker U1 0.4mm Liber Hotend

1.922,27 TL
202,00 TL 'den başlayan taksitlerle
Adet
    Hızlı Gönderi
    Güvenli Alışveriş
    İade ve Değişim
    PHAETUS & SNAPMAKER YEDEK PARÇA

    Phaetus Liber Hotend 0.4mm (Snapmaker U1)

    Baskı tıkanıklıklarına ve istikrarsız ekstrüzyona son veren profesyonel hotend yükseltmesi.

    Bimetal ısı bariyeri ve bakır alaşımlı ısıtıcı bloğu ile Snapmaker U1 yazıcınızın yüksek sıcaklık performansını ve akış kalitesini zirveye taşıyın.

    • 0.4mm Nozzle Çapı
    • Snapmaker U1 Uyumlu
    • Bimetal Teknolojisi
    Phaetus Liber Hotend 0.4mm Snapmaker U1
    Snapmaker U1 için doğrudan "drop-in" uyumlu tasarım
    0.4 mmStandart Nozzle Çapı
    300°C+Yüksek Sıcaklık Dayanımı
    BimetalTitanyum & Bakır Isı Bariyeri
    Snapmaker U1Drop-in (Doğrudan) Montaj

    Phaetus Liber Hotend'in Avantajları Nelerdir?

    Snapmaker U1 serisinin yeteneklerini genişletmek için geliştirilen Phaetus Liber Hotend, standart donanımlarda karşılaşılan PTFE erimesi ve ısı tırmanması (heat creep) gibi sorunları ortadan kaldıran tamamen metal (all-metal) bir mühendislik harikasıdır.

    01 / BIMETAL HEATBREAK

    Tıkanmalara (Heat Creep) son

    Isı bariyeri (heatbreak), termal iletkenliği çok düşük olan Titanyum ile ısıyı hızlı dağıtan Bakır alaşımının birleşiminden (Bimetal) üretilmiştir. Bu sayede ısının filamentin erimemesi gereken üst kısımlara tırmanması kesin olarak engellenir.

    02 / YÜKSEK HIZ VE AKIŞ

    Bakır alaşım ısıtıcı blok

    Isıtıcı blokta kullanılan özel kaplamalı bakır alaşımı, standart alüminyum bloklara kıyasla çok daha yüksek termal iletkenlik sunar. Filament çok daha hızlı ve homojen bir şekilde erir, bu da yüksek hızlı baskılarda bile akışın (flow) kesintisiz olmasını sağlar.

    03 / DROP-IN MONTAJ

    Kolay değiştirme süreci

    Ürün, Snapmaker U1'in orijinal hotend yuvasına milimetrik olarak uyum sağlayacak şekilde "Drop-in Replacement" olarak tasarlanmıştır. Karmaşık modifikasyonlara gerek kalmadan, eski hotend'i söküp yerine doğrudan Liber'i monte edebilirsiniz.

    Teknik Özellikler

    Malzeme ve donanım detayları
    MarkaPhaetus
    Model SeriLiber Hotend
    Uyumlu CihazSnapmaker U1
    Nozzle Çapı0.4 mm (Orijinal standart)
    Maksimum Sıcaklık (Hotend)300°C+ (Tamamen metal yapı)
    Isı Bariyeri (Heatbreak)Bimetal (Titanyum Alaşım + Bakır Alaşım)
    Isıtıcı Blok MalzemesiNikel Kaplı Bakır Alaşım
    Isı Borusu (PTFE) DurumuAll-Metal (PTFE boru sıcak bölgeye inmez, erime riski yoktur)
    Bilgi: Ürün paket içeriği genellikle hotend mekaniğini (Blok, Heatbreak, Soğutucu kanatçıklar ve Nozzle) kapsar. Yazıcınızın orijinal ısıtıcı fişeği (heater cartridge) ve termistörünü bu yeni bloğa aktararak kurulumu tamamlarsınız.

    Hangi Filamentler İçin Uygundur?

    All-Metal ve Bimetal yapı sayesinde, 250°C'nin üzerinde basılması gereken zorlu materyallerde güvenle çalışabilirsiniz.

    Desteklenen filament türleri
    PLA ve PETG (Standart)Geliştirilmiş ısı bariyeri sayesinde PLA baskılarında sıkça karşılaşılan extruder dişli sıyırması veya sıcaklığın yukarı tırmanması sorunları yaşanmaz. Sürekli ve pürüzsüz yüzey kalitesi sunar.
    ABS, ASA ve PC (Yüksek Isı)260°C ve üzeri sıcaklıklarda eski tip teflon borulu hotend'ler zehirli gaz çıkarır ve tıkanır. Liber hotend, tamamen metal yapısıyla bu filamentleri güvenle, erime korkusu olmadan basmanızı sağlar.
    Naylon (PA) ve Esnek (TPU)İç cidarların pürüzsüz yapısı ve kesintisiz ısı aktarımı sayesinde esnek malzemeler (TPU) çok daha az dirençle ekstrüde edilirken, zorlu Naylon filamentler pürüzsüzce işlenir.

    Orijinal Hotend vs Phaetus Liber

    Cihazınızdaki standart parçayı Phaetus kalitesiyle değiştirdiğinizde yaşayacağınız farkları inceleyin:

    1. Hızlı Erime (Melt Zone): Bakır alaşım bloğun ısıl iletkenliği alüminyumdan çok daha yüksektir. Yazıcınızın hızını (mm/s) artırdığınızda bile filament yetişemeyip boşluk (underextrusion) yapmaz.
    2. Uzun Ömürlü All-Metal Yapı: Teflon borunun sıcak bölgeye temas etmemesi, borunun zamanla kararması, büzüşmesi veya değiştirilmesi zorunluluğunu ortadan kaldırır.
    3. Daha Az Çapak ve Stringing: Titanyum heatbreak, ısıyı anında kestiği için geri çekme (retraction) işlemlerinde sıvılaşmış plastiğin uzamasını ve ipliklenme (stringing) yapmasını ciddi oranda azaltır.

    Sık Sorulan Sorular

    Montaj için yazılımsal değişiklik gerekir mi?

    Hayır, Phaetus Liber Snapmaker U1 için "Drop-in" bir yedek parça olduğundan PID kalibrasyonu yapmak faydalı olsa da ekstra bir Firmware veya yazılım güncellemesine gerek kalmadan takıp kullanabilirsiniz.

    İleride nozülü değiştirebilir miyim?

    Evet, sıcak uçtaki nozül standart Phaetus uyumlu vida yapısına sahiptir. Aşınma durumunda veya farklı çap (0.6mm, 0.8mm) kullanmak istediğinizde uyumlu nozüllerle değişim yapabilirsiniz.

    Karbon Fiber filamentlerle kullanılabilir mi?

    0.4mm nozzle ile karbon veya cam fiber katkılı filamentler basılabilir; ancak bu malzemeler aşındırıcı (abrasive) olduğu için pirinç/bakır nozülleri hızla aşındırır. Uzun süreli karbon fiber baskılar için hotend ucundaki nozülü sertleştirilmiş çelik (hardened steel) bir nozül ile değiştirmeniz tavsiye edilir.

    Snapmaker U1 Ekipmanlarınızı Tamamlayın

    Baskı kalitenizi güvenceye almak ve sisteminizi yükseltmek için ihtiyacınız olan diğer parçalara göz atın.

    TESLİMAT
     
    Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 16:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir.Kargo firmasına göre teslimat saati değişebilir.

    Eğer kargoyu saat 16:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi iş günü kargolama yapılmaktadır.
     
    Bu ürün için henüz yorum yapılmadı.
    Benzer Ürünler
    Phaetus Snapmaker U1 0.4mm Liber Hotend
    1.922,27 TL
    Yükleniyor...